Menu

Rodeca Renovatie

Rodeca Onderhoud & Renovatie

Koperweg 11n

2401 LH Alphen aan den Rijn

 

Renovatie Projecten:

1 Leiden Centraal

2 Schiphol Hangar 11-12

3 Eindhoven Studentenwoning 

4 Eindhoven Karregat

Rodeca Renovatie

Nederland staat vol met fabriekshallen, magazijnruimtes en kantoorpanden. De bouw van vele daarvan stammen uit de jaren 60 tot 90 van de vorige eeuw of zijn zelfs nog ouder. De daken, glas,- en shedkappen van deze panden zijn onderhevig aan de weerselementen en ook de tand des tijd laat zich natuurlijk gelden. Daardoor verminderd de isolatie van een pand en erger nog; er ontstaan lekkages.

Wanneer u in het bezit bent van een oud pand dan heeft u vast al de nodige kosten gemaakt aan onderhoud van uw dak en waarschijnlijk heeft u al eens overwogen om uw glaskappen compleet te vervangen. Misschien heeft u zelfs al eens een offerte aangevraagd voor renovatie maar schrok u terug toen u de prijzen onder ogen kreeg van een dergelijk project.

Waarschijnlijk heeft u echter niet gedacht om uw daklichtconstructie te vervangen met Rodeca lichtbouwelementen. Allerbelangrijkste overweging om voor een Rodeca systeem te kiezen is van financiële aard. Meer weten? Bel 0172 416747 of kijk eens op de website rodeca.nl

preloader