Refurbishment

Rodeca Refurbishment

Een grote trend in de wereld van de constructie en bouw is het opwaarderen van oude industriële gebouwen en objecten. Vaak ontstaat er een nieuwe bestemming voor het pand in de vorm van een hip restaurant, theater of vergadercentrum. Rodeca heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan in dit soort projecten en noemt deze tak van bouwen ‘refurbishment’.

Waarom Rodeca voor uw refurbishmentproject?

Rodeca is een veelgevraagde partner bij de opwaardering van oude industriële objecten. Dit komt vooral door de oneindige mogelijkheden die onze systemen bieden en de mooie resultaten die het esthetisch gezien oplevert.

Rodeca lichtbouwelementen hebben door de jaren heen een ware evolutie ondergaan. De polycarbonaat panelen zijn tegenwoordig bijvoorbeeld te produceren in iedere gewenste kleur. Daarnaast werkt Rodeca samen met partners die kunnen zorgen voor kwalitatief hoogwaardige LED-belichting en belettering van ons product. Dit zorgt voor een hippe, moderne uitstraling in de lijn van een refurbishmentproject.

Neem contact op met Rodeca

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van onze systemen of wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw project kijk dan ook een op de website van Rodeca Systems of neem contact op met ons verkoopteam op 0172 41 67 47. Wij helpen u graag verder.