Renovatie

Rodeca Renovatie

Nederland staat vol met fabriekshallen, magazijnruimtes en kantoorpanden. De bouw van vele daarvan stamt uit de jaren 60 tot 90 van de vorige eeuw of zijn zelfs nog ouder. De daken, glas,- en shedkappen van deze panden zijn onderhevig aan de weerselementen en ook de tand des tijd laat zich natuurlijk gelden. Daardoor vermindert de  isolatie van een pand en erger nog; er ontstaan lekkages.

Wanneer u in het bezit bent van een oud pand dan heeft u vast al de nodige kosten gemaakt aan onderhoud van uw dak en waarschijnlijk heeft u al eens overwogen om uw glaskappen compleet te vervangen. Misschien heeft u zelfs al eens een offerte aangevraagd voor renovatie maar schrok u terug toen u de prijzen onder ogen kreeg van een dergelijk project.

De voordelen van een Rodeca systeem

Waarschijnlijk heeft u echter niet gedacht om uw daklichtconstructie te vervangen met Rodeca lichtbouwelementen. De voordelen zijn echter talrijk. Hieronder een kleine opsomming;

  • Lichter van gewicht.
  • Het systeem bestaat uit 3 recyclebare grondstoffen (TPE, Aluminium, Polycarbonaat).
  • Nauwelijks luchtlekken en koudebruggen
  • Veel betere U-waardes; tot 0.75 vs. ca. 5.5 W/m2K.
  • Veilig, niet onderhevig aan breuk
  • Zonwerende aspecten kunnen geïntegreerd worden
  • Minder onderhevig aan vervuiling en dus minder tot geen verlies van lichttransmissie
  • Nauwelijks tot niet onderhoud en reparatie nodig

Allerbelangrijkste overweging om voor een Rodeca systeem te kiezen is echter die van financiële aard. Allereerst zijn onze polycarbonaat bouwelementen goedkoper dan glas. U bespaart echter ook op toekomstige kosten doordat uw pand beter geïsoleerd is en omdat u minder kosten maakt voor onderhoud.

Neem contact op met Rodeca Renovatie

Wanneer u meer wilt weten over onze systemen, benieuwd bent welke besparingen een Rodeca daklichtconstructie u kan opleveren, neem dan contact op met ons team op 0172 41 67 47. Aan de hand van foto’s van uw dak kunnen wij een u van vrijblijvend advies voorzien en aangeven welke investering nodig is en welke financiële voordelen u dit oplevert. Bekijk ook eens de website van Rodeca Systems.