Wie Zijn Wij?

Rodeca Onderhoud & Renovatie

Rodeca Onderhoud & Renovatie is gespecialiseerd in het vervangen en vernieuwen van glaskappen, shedkappen en refurbishment van oude industriële objecten. Daarbij kan Rodeca een rol spelen in het complete proces van onderhoud en renovatie. Van ontwerp, tekenwerk, het aanleveren van de lichtbouwelementen tot en met de uiteindelijke montage.

Rodeca Onderhoud & Renovatie is een nieuwe dochteronderneming van Rodeca Systems b.v.. Er is een intensieve samenwerking met Rodeca GmbH, het moederbedrijf uit Duitsland. Er zijn ook vestigingen van Rodeca in België, Engeland en Italië. De Nederlandse tak van Rodeca importeert sinds 1984 polycarbonaat lichtbouwelementen.

De voordelen van de Rodeca lichtbouw elementen ten opzichte van de gangbare industriële beglazingssystemen zijn talloos. Denk daarbij onder andere aan een optimale thermische isolatie, het lage gewicht en de relatief lage prijs van het product. De Rodeca lichtbouwelementen worden daarnaast duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd.

De markt voor lichtbouwelementen is door de jaren heen door Rodeca flink opengebroken. Met name omdat Rodeca kort na de oprichting erkende dat voor het optimaal toepassen van de Rodeca paneelsystemen het onontbeerlijk is een lijn profielen en accessoires onderdeel van het leveringsprogramma te laten zijn. Dit ‘concept denken’ is tot op de dag van vandaag vastgebeiteld in de Rodeca filosofie.

De lichtbouwelementen van Rodeca hebben sinds de jaren 80 van de vorige eeuw sowieso een ware revolutie ondergaan. Het doorontwikkelen heeft ervoor gezorgd dat ons product tegenwoordig compleet weerbestendig is en niet verkleurd. Daarnaast kan Rodeca haar producten in alle mogelijke kleuren aanleveren en zijn er volop mogelijkheden voor belettering en belichting van de panelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Rodeca lichtbouwelementen neem dan ook eens een kijkje op de website van Rodeca Systems en download de brochure. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met Rodeca Onderhoud & Renovatie op telefoonnummer 0172 41 67 47. Wij helpen u graag verder.